Agenda


Seizoen 2022 - 2023: Een seizoen lang plezier in koormuziek

31 augustus 2022

Met als thema "Licht, Lucht, Liefde" verzorgt vrouwenkwartet Femm'tet een lichtvoetig liederenprogramma in het Openluchtmuseum / Themapark De Spitkeet op de Harkema. Adres: De Dunen 7, aldaar. Aanvang 14.45 u. - einde 16.45 u. Pianisten zijn Oeds Wijnsma en Piet Vessies.

9 oktober 2022

Viering van het 7e koordirigentenlustrum van Piet Vessies. Meewerkende koren en ensembles zijn: Schola Cantorum Mistúra, gemengd koor Menorah Groningen, Vrouwenkwartet Femm'tet en Vrouwenensemble Rosa Frisia. Begeleider orgel/piano is Oeds Wijnsma. Deze viering vindt plaats in de R.K. Kerk Maria ten Hemelopneming, Tjissema 2, 9089 BG Wytgaard. Aanvangstijden zijn 09.30 u. H. Mis uit Dankbaarheid en 12.00 u. Feestelijk concert. Tijdens de kerkdienst zal als première de Missa Gratia van de jubilaris worden uitgevoerd.

23 april 2023

Vrouwenkwartet Femm'tet viert haar koperen jubileum. Feest dus... met romantische maar ook moderne liederen afgewisseld met 4-mains pianomuziek. Een collage van de voorbije 12,5 jaar samen met de pianisten Oeds Wijnsma en Piet Vessies. Hartelijk welkom in Theater De Bres in Leeuwarden, Schoolstraat 4, https://theaterdebres.nl.

Meer informatie over dit leuke vrouwenkwartet?
https://www.dezangbodem.nl/koren/femm-tet/


Klik hier om de agenda van de voorgaande seizoenen te bekijken...
Passieconcert Leeuwarden 2018 Bonifatius Cultuurfonds - MCL Schola Cantorum Mistúra tezamen met Menorah Groningen

Vier handen één piano
Femm'tet voorjaar 2019
"Thuiskomst in Holland" naar gedicht I. Gerhardt; muziek Piet Vessies; schilderij Klaske Atema