Agenda


Seizoen 2023 - 2024: Een seizoen lang plezier in koormuziek

18 november - Gemengd koor Menorah Groningen verzorgt b.g.v. het 40-jarig bestaan een jubileumconcert. Uitgevoerd worden de Messe in G, D 167 van Fr. Schubert en het Gloria van A. Vivaldi in D, RV 589. Dit concert vindt plaats in De Verbinding, Hoendiep 232, Groningen (Hoogkerk) en begint om 20.15.

9 december - Midnightwalk Franeker - Vrouwenkwartet Femm'tet werkt met vele andere groepen en ensembles mee aan dit fantastische evenement voor het goede doel. De dames van Femm'tet zijn vanaf ± 19.45 u te beluisteren in Sportschool Noord aan De Noord 88 te Franeker. In 2017 werd door Femm'tet ook én met veel plezier aan deze manifestatie meegewerkt. Meer informatie is te vinden op: https://www.midnightwalkfraneker.nl/2023/03/16/tweede-midnightwalk-franeker-in-de-maak/.

7 januari 2024- Kerkdienst met vocaal ensemble Rosa Frisia - Genoemd ensemble zal op deze zondag, de viering van Driekoningen, de liturgische gezangen verzorgen. Deze H. Mis vindt plaats in de Sint Dominicuskerk, Harlingerstraat 26 te Leeuwarden. Naast de liturgische gezangen zal het ensemble ook composities van Otto Deden, Heinrich Schütz en André Caplet uitvoeren.


Klik hier om de agenda van de voorgaande seizoenen te bekijken...
Passieconcert Leeuwarden 2018 Bonifatius Cultuurfonds - MCL Schola Cantorum Mistúra tezamen met Menorah Groningen

Vier handen één piano
Femm'tet voorjaar 2019
"Thuiskomst in Holland" naar gedicht I. Gerhardt; muziek Piet Vessies; schilderij Klaske Atema