Agenda


Seizoen 2022 - 2023: Een seizoen lang plezier in koormuziek

26 november 2022

Zaterdag 26 november zingt de Schola Cantorum Mistúra uit Berltsum (Friesland) tijdens de zaterdagavondmis in de H. Laurentiuskerk van Heemskerk. Klinken zullen de wisselende gezangen van de 1e Adventszondag en de vaste gezangen uit de Missa Gratia van dirigent Piet Vessies. Deze kerkelijke viering begint om 19.00 u aan de Anthonie Verherentstraat 2, 1961 GD Heemskerk. Je bent van harte welkom!

Verder zal het ensemble in december samen met leden van gemengd koor Menorah Groningen twee keer een kerstprogramma, op uitnodiging, in Leeuwarden verzorgen. de data zijn 15 en 18 december 2022.

Kerstconcert

Op uitnodiging van Artconnection - Cultuurprojecten klinken op zondag 18 december in de lounge van het Leeuwarder WTC-Hotel aan de Heliconweg 52 om 15.00 u Kerstliederen, Christmascarols en Gregoriaanse gezangen door leden van Gemengd Koor Menorah Groningen en de Schola Cantorum Mistúra met begeleiding van Piet Vessies, piano. Een heerlijke middag Kerstsfeer proeven.

23 april 2023

Vrouwenkwartet Femm'tet viert haar koperen jubileum. Feest dus... met romantische maar ook moderne liederen afgewisseld met 4-mains pianomuziek. Een collage van de voorbije 12,5 jaar samen met de pianisten Oeds Wijnsma en Piet Vessies. Hartelijk welkom in Theater De Bres in Leeuwarden, Schoolstraat 4, https://theaterdebres.nl.

Meer informatie over dit leuke vrouwenkwartet?
https://www.dezangbodem.nl/koren/femm-tet/


Klik hier om de agenda van de voorgaande seizoenen te bekijken...
Passieconcert Leeuwarden 2018 Bonifatius Cultuurfonds - MCL Schola Cantorum Mistúra tezamen met Menorah Groningen

Vier handen één piano
Femm'tet voorjaar 2019
"Thuiskomst in Holland" naar gedicht I. Gerhardt; muziek Piet Vessies; schilderij Klaske Atema