AGENDA


Seizoen 2017 - 2018  Een seizoen lang plezier in (koor)muziek

5 november - Tijdens de liturgie van de 31e zondag door het jaar zingt de Schola Cantorum Mistúra vanaf 9.30 u in de R.K. Kerk van de H. Franciscus Xaverius, de Krijtberg, te Amsterdam. Naast de gezangen van deze zondag klinken ook de Missa Hungarica van E. Tavasszy, 'n Tantum ergo van H. Andriessen en het Ubi caritas van S.K. Albrecht.

14 november - 19.45 u. tot 22.0 u. Met als motto "Wij zoeken mannen" houdt de Schola Cantorum Mistúra een open repetitie. Houd je van gregoriaans, meerstemmige koormuziek en beschik je over genoeg koorervaring, dan ben je hartelijk welkom.

28 januari 2018 -  16.00 u. Lutherse kerk Leeuwarden. Schola Cantorum Mistúra werkt tijdens het startweekend Culturele Hoofdstad Leeuwarden 2018 mee aan het Interreligieus Muzikaal Feest in het kader van Kleurrijk geloven. Centraal gedachte is: "Niet ver van elkaar". Kom en geniet van muziek en geloof tussen oost en west in Friesland.

25 maart - Gemengd koor Menorah Groningen en de Schola Cantorum Mistúra verzorgen een Passieconcert in het auditorium van het Leeuwarder ziekenhuis. Verdere gegevens volgen.

8 april - Schola Cantorum Mistúra zingt Missa Frysia bij Fryske Krite in Windesheim (O.) - Nadere informatie volgt z.s.m.)

28 juni - De Schola Cantorum Mistúra voert onder de vlag van CityProms Leeuwarden de Historia Guidonis Aretini uit. Een semimodern werk van Bram Hijmans over het leven en werk van de middeleeuwse Italiaanse monnik Guido d'Arezzo, zonder wiens inzet er waarschijnlijk geen geschreven bladmuziek zou geweest zijn. Het werk is geschreven voor koor, verteller en een variabel samengesteld orkest.


Klik hier om de agenda van de voorgaande seizoenen te bekijken...