Agenda


Seizoen 2022 - 2023: Een seizoen lang plezier in koormuziek

7 maart Op zoek naar....... Houd jij van zingen in koorverband en houd je van klassieke muziek, dan ben je van harte welkom bij de Schola Cantorum Mistúra. We zingen geestelijke composities, van gregoriaans tot modern, én wereldse muziek. We houden zeker van een uitdaging.

We zijn op zoek naar jou voor ons projectkoor. Op 24 juni a.s. geven we een concert waarin we aandacht besteden aan diverse vragen rondom het klimaat. Lijkt dit je wat? De repetities daarvoor beginnen op 7 maart a.s. Meer weten? Dan kun je kunt contact opnemen met Klaske Atema, telefoon 06 - 57 37 39 47.

23 april 2023

Vrouwenkwartet Femm'tet viert haar koperen jubileum. Feest dus... met romantische maar ook moderne liederen afgewisseld met 4-mains pianomuziek. Een collage van de voorbije 12,5 jaar samen met de pianisten Oeds Wijnsma en Piet Vessies. Hartelijk welkom in Theater De Bres in Leeuwarden, Schoolstraat 4, https://theaterdebres.nl.

Meer informatie over dit leuke vrouwenkwartet?
https://www.dezangbodem.nl/koren/femm-tet/

4 juni 2023

Vocaal ensemble Rosa Frisia verzorgt de liturgische gezangen tijdens de Eucharistieviering van 11.00 u in de Leeuwarder R.K. Bonifatiuskerk, Bonifatiusplein 20.Klik hier om de agenda van de voorgaande seizoenen te bekijken...
Passieconcert Leeuwarden 2018 Bonifatius Cultuurfonds - MCL Schola Cantorum Mistúra tezamen met Menorah Groningen

Vier handen één piano
Femm'tet voorjaar 2019
"Thuiskomst in Holland" naar gedicht I. Gerhardt; muziek Piet Vessies; schilderij Klaske Atema